Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Marzenie- nie bolalo az tak bardzo da sie przezyc, ja sie igiel nie boje wiec obeszlo sie bez przerwy

Agus- jak bedzie druga dzidzia, to bedzie druga raczka i nozka po drugiej stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
ja kupilam pogrzewacz podobno sie przydaje bardzo ale sterylizatora nie kupowalam moim zdaniem zbedny zakup

kasia fajnie oby nie bylo druzyny pilkarskiej bo sie raczki nie pomieszcza heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Ja teraz tez musze juz sie zastanawiac nad nowym tatuazem, bo mam na plecach wytatuowane imiona coreczki. niedlugo druga coreczka przyjdzie na swiat i jej imie bedzie trzeba maznac, zeby po rowno bylo ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Marzenie, ja mam podgrzewacz, ale kupiłam go w amoku prawde mówiąc. Jesli bedziesz karmić piersią to na początku nie będzie Ci potrzebny, jak zaczniesz dawać czasem butle to i tak przygotowujesz ja z ciepłej wody, no chyba że odciągasz pokarm i trzymasz w lodówce - wtedy sie przyda.
Sterylizator przydaje się jak się karmi głownie butlą, zdania są podzielone czy trzeba mieć czy nie ale można tam tez sterylizowac gryzaki, smoczki i zabawki. Ja na razie nie kupuje.
A jak z laktatorem dziewczyny? Kupic od razu czy poczekac?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie ta moja chrzesnica to taki maly diabelek Ale jaki kochany Co do podgrzewaczy i sterylizatorow,to ja mam to i to. Myslalam,ze sterylizator jest zbedny,ale jak co chwila musialam gotowac te butelki i laktator to mi sie odechcialo po 2 dniach. A tak myje,wrzucam i po 8 minutach mam wszystko czysciutkie Kupilam wszystko Aventa. Ale podgrzewacz kupilam taki zwykly i teraz zaluje. Co chwila trzeba sprawdzac czy aby juz mleko jest cieple. I czesto jest za gorace. I dlugo to jednak trwa. Jak dziecko glodne sie budzi to 4 minuty az bedzie cieple to wiecznosc. Teraz bym kupila ten lepszy. Kasia,super te tatuaze. Moj maz tez sie na taki szykuje Ja juz musze zrezygnowac,bo mam juz 2 tatuaze i 3 to juz dla mnie za duzo. Ale pomysle jeszcze. Moze taki malutki jakis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
lady_dosia, poczekac z laktatorem i butlami. Ja nie kupowalam nic przed. Dopiero jak Jula prawie zjadla mi sutki to zakupilam to cholerstwo Okazalo sie bardzo przydatne. Laktator Avent reczny jest super. Elektryczny to porazka. Sciaganie trwa wiecznosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
dziewczyny co do rotawirusów jest tak że 1 dziecko nie szczepiłam bo chyba nawet nie było szczepionki i przeszłam masakrę chawty nocne sraki nontoper prawda jest taka że zależy od dziecka jak łapie to świństwo przy 2 dziecku zaszczepiłam i super noce przespane brak wizyt nocnych u lekarzy nawet jak cos mu było to był osłabiony a na 2 dzień już wariował same musicie podjąć decyzję matka też uczy się na swoich błędach
a
zamiast podgrzewacza kupiłam czajnik z temperaturą 40,60,80,100 philipsa i zagotowaną wodę w nocy podgrzewam i w 5 sekund do podania a mleko w podgrzewaczu może się popsuć rzadko ale może szczególnie zostawione na pół nocy ale podgrzewacz jest ok również
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
czyli mam sie przyszykowac na milenke diabelka
ja sie z wszystkim wstrzymam z takich rzeczy jak mala juz bedzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Ja to mam taki mętlik w głowie przez te wszystkie akcesoria do karmienia że sama juz nie wiem co mam kupic i ile i jak ja ogarne to karmienie jak juz Oliwer bedzie mam nadzieje że bede karmic tylko piersia chociaz przez pierwsze miesiące
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
I tego sie trzymaj marzenie Tylko piers Ja popelnilam kilka bledow i dlatego mi nie wyszlo tak calkowiecie karmic piersia. Ale staram sie jak moge Chociaz teraz jestem bardzo zadowolona,ze Julka tez ciagnie butle. Nie mam problemu jak chce gdzies wyjsc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok